Post by blogizarindes on Feb 18, 2022 0:16:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Pucač zombija ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Walking Zombie 2: Pucač zombija IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен примогемс хак ▞▞▞
▞▞▞ Walking Zombie 2: Pucač zombija 2022 version ▞▞▞
The Walking Zombie 2 Aksi xdfz
Забавна, али супер грешка и пуна реклама. Не толерише закључавање телефона без паузе и понекад се једноставно замрзне. Тада је подразумевано да изгубите мисију, повучете гомилу плена и дођете до 20% здравља. Прича је добра. Механика је у реду.Волим ауто ватру. Али одабрана ватра (снајпер) се збуњује са кретањем јер "леви џојстик" може бити било где са леве стране, а ватра је такође са леве стране. Претпостављам да када притиснем дугме за пуцање, постоји благи прелазак и помера се.
веома забавна једна од бољих игара за коју сам открио да није смеће као већина других игара 5/5 би препоручио да волим игру настави са добрим радом!!!
Једина лоша ствар у вези са овом игром је то што може да се веома понавља када вас натерају да путујете на мисију, завршите један задатак, а затим можете да се вратите и кажете особи и она вам кажу да се вратите скроз тамо где сте стали . Што не би био проблем да не користите толико горива, али понекад има најмање 15 галона горива. Осим тога, то је добра утакмица 6/10.
Интересантна
То је сјајна игра, али ствар је у томе да ако погледам додатак и то ме одведе у продавницу апликација, мене избаце.
Добра игра, али ако уђем у случајни сусрет, не могу изаћи после. Понекад ће оглас за игру покушати да ми нешто прода и не могу да изађем. Морате наставити да поново учитавате игру. Поправите ово и даћу вам 5!
Супер само Има пуно реклама Имам превисе мисија код Аце али све друго је добро
Danas predlažem kratki izbor s nekim od najboljih horor igara za iPhone i iPad, ... 1 Dead Effect 2; 2 U mrtve; 3 The Walking Dead: The Game; 4 Neubijen
Механика ове игре је невероватна, има глатку игру, забавну причу и гомилу других карактеристика које друге мобилне игре једноставно немају! А најбољи део је што могу да играм ван мреже и да не будем бомбардован рекламама сваке секунде! Свиђа ми се!
Савршен
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Hərəkət kto
Игра дефинитивно заслужује оцену од 4 звездице, али једина ствар која држи игру од те оцене је количина огласа. Никада раније у било којој бесплатној верзији било које игре нисам био погођен када је толико реклама у тако кратком временском периоду. Ако можете да се носите са тим онда ћете бити у реду са овом игром
Забавно, али огласи лево и десно. Врло наметљиво. Отворите ранац да се излечите, прво погледајте оглас. Или отворите торбу и појави се оглас за куповину у валути/садржају игре. Супер досадне 2 звездице из тог разлога. Иначе би било 5.
Авсоме гаме
Било би 5 само да склоне да морас да имас гориво да би пресао мисију
Добра игра, али треба више поправљања и мање реклама. Што више улазите у игру, то се више огласа појављује када кликнете на одређене ствари, што је прилично неугодно. Такође, новац се растеже што даље улазите у причу јер ствари постају ВЕОМА скупе, а зомбији постају све јачи, тако да је најбоље мудро трошити бодове вештина иако то вероватно неће много помоћи. Такође игра греши и одводи вас у свет иако сте још увек на екрану за учитавање и на крају умирете. Потребно је пуно посла
Првобитно је објавио вишу рецензију, јер је игра заиста забавна. Проблем је што сам добио нови телефон и сада Алда игрице неће обновити куповине у стварном новцу које сам направио од њих
Ово је све у свему одлична игра. Глатко контролише одличну графику и много фпс акције, али будите спремни за гринд фест јер је добијање новца понекад заиста тешко и или купујете садржај у игри за прави новац или гриндујете. И још једна ствар, апкс са хаковима неће радити, тако да се не трудите. Све што је потребно је бољи систем новца. Не буди похлепан Алда. Сјајну игру могу упропастити похлепни програмери
Предобар игрица само додајте да ми возимо мотор
Сјајна игра. Мрзим рекламе, али има смисла да некако морате зарадити новац, а нису баш често само победили прву мапу на пролећном пољу!
Evolution 2: Action games АПК-0.728.89037 Преузимање ...
Форцед Адс. И користи енергетски систем тако да не можете уживати у игри у своје време. Не губите време. Друге игре су то већ урадиле много боље, а да нису биле толико агресивне са лошим дизајном игре. Преплављено је микротрансакцијама као што бисте очекивали. Присилни огласи и микротрансакције су похлепни колико год можете. Немојте подржавати овакву врсту смећа, молим вас.
Ова игра је срање, супер је грешка, игра ме понекад избаци из игре и читава игра је срање. Једина добра ствар у овој игри је прича, а чак и тада сам сигурно збуњен већину времена, поправио бих све ово ако бих је био креатор јер овој особи могу рећи једну ствар рекламирање сваке 32 секунде засигурно није пријатно то је више обавеза него било шта
када једном стигнете у Сун Цити 40х, мријест непријатеља је јефтина; они стварају 2 или 3 кб-а (елитних зедова) одмах иза вас... тако да сваки пут када погодите контролну тачку, морате трчати 20 јарди да бисте избегли да будете у центру нубовог покретања... нивои куполе такође постају иронични као што морате да сјахате само да бисте преживели таласе; куполе постају слабије од вашег личног оружја... ох и ОСЕТЉИВОСТ НИТА ЈЕ ПРЕНИСКА! Волим ову игру, али Сун Цити заиста показује колико су програмери и даље аматери.
Слатко, бас игрица за одморити мозак, али није заврсена, таман кад се узивис у игру, оно нема висе, недорецено, где је зли професор, где је свемирски програм, где серум... Буквално је недоврсена игрица
Платио сам без огласа, али и даље добијам огласе! И сада руше моју игру кад год трче. Платио сам ти без реклама!!! Зашто игра сада иде лошије??
Одлична графика и оружје је лепо мало скупо, али се исплати с обзиром на цену коју плаћате за сваку покрету, али дао сам јој 3 звездице јер пише оффлине игра, али ми дозвољава да играм само када имам ВиФи, поправите ово и ја ћу дај 5
Превише реклама по 20секунди на сваких 5 минута играш и ево реклама једна за другом
Играо сам ову игру пре неколико година, али сада више не ради. игра: ваш интернет је нестабилан покушај поново касније значи док мој интернет: учитава све фино пуне траке и савршено стабилан да ли сам ја једини коме се ово радује?
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Action bvkh
Превише огласа и искачућих прозора. Сви искачући прозори су 10+ УСД и појављују се стално. Игра није баш забавна, а игра није вредна вашег времена.
Ја имам интернет мени изађе на екран и пише да немам интернет и онда опет проверим јел га имам мени пише да га имам ја опет уђем у игрицу некад и останем у игрицу и проверим интернет немам га ни кад сам у игрицу ни кад изађем па уђем поправите то кад поправите то даћу 5 звездица ова игрица је баш али баш баш добра зато желим да је играм нормално молим вас да поправите ако неко зна шта је у питању ако није грешка нек ми молим вас одговори овде у коментарима на ову игрицу
Ова игра на моје изненађење уопште није лоша, једноставна али забавна! Највећа ствар коју мрзим је то што се огласи често појављују и одмах након огласа када се повучете је искачући прозор за куповину опције без огласа од 4,99 што је досадно и биће главни разлог зашто бих одустао. То је прилично њихова инвазивна тактика да вас натерају да купите, што је веома непријатно!
Свака част. Најбоља игрица у овом рангу коју сам играо
Il-2 Šturmovik je simulator jurišnog aviona Il-2, ... The Walking Dead je animirana epizodna igra smještena u svemir stripa The Walking Dead
Одлична забавна игра. Добра прича, добри ликови и невероватна игра.
Забава, играо сам се око 15 минута, уживао у сваком минуту, а онда је реклама прекинула моју забавну игру и након што се реклама завршила, моја игра се срушила. Деинсталирао сам одмах након тога. Радије бих да програмери траже покровитеље него да гурају огласе и уништавају игру. Потпуно бих донирао.
То је добра игра, ништа лоше, јер рекламе, не толико лоше, треба да чине још једну са више дијалога
Солидна игра. Не морате ништа да купујете ако сте чак и мало стрпљиви и добар начин да убијете време.
браво
Seit den 30er Jahren haben sich Zombies als fester Bestandteil in ... U filmu „Zora mrtvih“, uključeni strijelci pucanje zombija pretvaraju u više nego
Игра је кул
Retro Garage - Car Mechanic Simulyatorlar srs
Ова игра иде у супротном смеру. Уместо да платите за победу, гледајте видео снимке да бисте напредовали и надамо се победи. Било да једноставно прелазите са једног екрана на други или покушавате да надоградите оружје, гледаћете видео записе. Сама игра је прилично добра. Недостатак равнотеже између гледања видеа и играња игрица је ван контроле.