|
Post by Skarre on Apr 21, 2015 21:23:57 GMT
Ärge pikka viha pidage, see foorum siin on küll ligadi-logadi, aga kärab küll - ongi vähe nagu punker!
Siin saavad koguneda õnnetud bännitud või need, kes tahavad bännitutega suhelda. Kopeerime siis huvitavaid teemasid ja proovime, mis juhtub, kui päriselt toimib demokraatia!
Kui keegi tahab jutuka teenust kasutada, siis seda ma veel teha ei oska, aga kui armastusesaal.org-is on TÕESTI jututoa loomine nii lihtne, et peab lihtsalt panema /join ja siis #nimi, no siis võib proovida /join #varjupaik
Siin foorumis inimesi ei bännita, v.a:
-postitamine kirillitsas
|
|
|
Post by rublik on Apr 21, 2015 22:06:29 GMT
ma olen ka printess-primadonna pizi "solvamise" eest paraveebist bänni saand, seega puhta südamega õiges kohas
|
|
|
Post by Skarre on Apr 22, 2015 5:54:05 GMT
|
|
lemet
New Member
|
Post by lemet on Apr 22, 2015 7:22:04 GMT
Eeeee...see kirillitsas ja üldse võõrkeeles postitamine...ma arvan, et koos seletusega, millega on tegu, polekski see järsku nii halb. Ka kirillitsas leidub hulgaliselt lugemisväärset.
|
|
|
Post by jonnipunn on Apr 22, 2015 9:40:49 GMT
keeruline on see pesa siin jah aga ehk polegi väga tihti vaja...muide ma ikkagi ei saanud suud kinni hoida nagu thorondorile lubasin ja kirjutasin vabasse jututeemasse et kas vaba jututeema pole ka enam vaba?? oi nüüd ma saan, yhtlasin mainisin ka et bännitutele on tehtud oma nurgake ahjaa...veli-joonataniga suhtlesin ka, tema sai kah loomulikult bänni pizilt ... andis mulle ka oma meiliaadressi kuna arvab et moded saavad lugeda ka meie kirjavahetust...mis toimub nohh?!?!?! hullem kui kgb v6i n6ukogude v6im, s6navabadust ei ole, rääkige omavahel privas jne??? lemeti jutus on iva.
|
|
|
Post by Skarre on Apr 22, 2015 10:34:40 GMT
OK, rahvas otsustab pange siis kirillitsas ka
|
|
|
Post by jonnipunn on Apr 22, 2015 11:52:53 GMT
see meta antud chat ja siinne ei ole vist omavahel ühenduses?
|
|
|
Post by NõidAlbert on Apr 22, 2015 12:51:55 GMT
Nendel omavahel seos puudub jah!
|
|
|
Post by Skarre on Apr 22, 2015 17:46:08 GMT
Mis arvate, kas paneks shoutboxi ülespoole? Muidu keda huvitab siis "jutukas" ehk shoutbox on foorumi allosas, igal lehel
|
|
|
Post by jonnipunn on Apr 22, 2015 19:05:54 GMT
|
|
|
Post by Skarre on Apr 22, 2015 19:16:16 GMT
eriti skillful inimesed siin...
|
|
|
Post by jonnipunn on Apr 23, 2015 15:42:34 GMT
oioioioiiii, kohe varsti hakkan bänni saama, t6stsin selle jutuka teema jälle üles ja astusin punasele moderaatorile vastu...ma loodan et piisavalt viisakalt aga teda ja ta tujusid ju ei tea, t6de on endiselt valus jne...
|
|